perjantai 6. elokuuta 2010

Tilanpuute ahdistaa

Ahdistaako sinua koskaan tilanpuute ja liika tavaramäärä? Minua nimittäin ahdistaa ja usein! Pidän itseäni minimalistin ystävänä, mutta asuntomme ei todellakaan ole lähelläkään minimalismia. Tavaraa on aivan liikaa ja olen ylimääräisistä vaatteista yms. tavarasta yrittänyt nyt päästä eroon jo keväästä lähtien. Urani nettikauppiaana ei vaan ole saanut tulta alleen niin hyvin kuin alun perin toivoin. Aika paljon on yhä ylimääräistä myyntiin tarkoitettua tavaraa kotona lojumassa.


Kävin kesällä pyörähtämässä kirpputorillakin, mutta rehellisesti sanottuna, oikeastaan tulin siellä vaan vihaiseksi, koska ihmiset siellä tinkivät laadukkaastakin tavarasta sellaista kitupiikkihintaa, että teki mieli sanoa, että ihanko tosissanne olette, ei tämä mitään hyväntekeväisyyttä sentäs ole, tämä pöytäpaikkakin maksaa. En siis raaskinut niin halvalla myydä kuin olisivat tahtoneet minulta tavaraa nyhtää vaan pidin puoleni ja kannoin suurimman osan tavaroistani takaisin kotiini.

Tämän kesän helteillä on nyt kuitenkin todella käynyt nyppimään ylimääräisen tavaran pyörittely nurkasta toiseen, joten olen alkanut pohtimaan vaihtoehtoista säilytyspaikkaa ja koska meidän kellari on ihan täpösen täysi, pitää ehkä vuokrata varastotilaa jostain. Koska oma varastotilan tarpeeni on kuitenkin melko pieni, kyseeseen tulee joko yhdessä jonkun kaverin kanssa vuokrattu varasto tai sitten kyseeseen voisi tulla myös minivarasto.

Yhä toki pidän yllä nettikauppias uraani, se vaan vaatii uudenlaisia ponnisteluita. Hinnoittelua pitää miettiä ja tuotteiden asettelua kuviin. Moni haluaa tarkkoja mittoja yms. tietoja. Myyntiä pitää myös seurata koko ajan ja olla paikalla, jos joku haluaa tulla hakemaan ostoksensa tai valmis kiikuttamaan tavaraa postiin, kun se pitää lähettää ostajalle. Kyllä sekin käy kuulkaa työstä. Huh huh. Lisäsin tähän postaukseen kuvan, jollaiselta haluaisin meidän asunnon oikeasti näyttävän. Tuohon on vielä kuulkaa matkaa, mutta ehkä jonainen päivän. Zen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti