torstai 19. elokuuta 2010

Hotellit kuin lukaalit

Kävin ”pikkuriikkisesti” kokeilemassa erilaisia hotelleja Länsi-Suomessa. Aluksi kohteena olivat hotellit Turku -nimisessä kylässä. Hotellit Turku-kylässä olivat erittäin kodikkaita ja edullisia, eli ei mitään liian prameaa. Hotelleissa palvelu oli mycket bra ja huoneet viihtyisiä. Hotellit Turku -reissu toteutettiin yhdessä ystäväni kanssa. Kotoisissa huoneissa oli telkkari, vessa, suihku ja yleensä minibaari. Kotiin en ikävöinyt kun hotellit Turku-kylässä olivat niin ihania.

Seuraavana vuorossa olivat hotellit Pori -cityssä. Hotellit Pori -cityn keskustassa olivat oikein viihtyisän näköisiä. Hotellit olivat monen eri hotelliketjun omistamia, enkä vaan jaksa kaikkia luetella. Porissa oli hyviä hotelleja, mutta yöelämä oli suhteellisen laimea. Hotellit Porissa kuitenkin tasoittivat hieman heikkoa yötä. Seuraavana kohteena olivat hotellit Vaasassa.


Hotellit Vaasa -nimen saaneessa kaupungissa olivat kaikki kiinni. En tiedä miksi, ehkä he tiesivät, että olimme tulossa. Hotellit Vaasassa saivatkin sitten jäädä oman onnensa nojaan. Mennään Vaasaan joskus muulloin, jos jaksaa.

Oli kyllä kivaa tehdä tällainen kotimaan ja Turun reissu yhdessä ja erikseen ystävien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti