maanantai 28. syyskuuta 2009

Hupparin kaavaa etsimässä?

Hei, osaako kukaan lukijoistani neuvoa. Etsin hupparin kaavaa netistä, mistä niitä löytää?? Tarkoitus olisi tehdä ihan tavallinen huppari. En haluaisi maksaa kaavasta mitään. Tällaisen paikan löysin, mutta siellä ei löytynyt hupparin teko-ohjeita.

Työkaverini tuli eilen töihin aivan upeannäköisessä ruskeassa toppaliivissä, jonka alla hänellä oli huppari. Kummallinen yhdistelmä, mutta se näytti hyvälle! Hänellä oli vielä punaiseen vivahtava kaulahuivi, joka korosti entisestään sporttista syysulkoasua. Kaapistani löytyy ruskea toppaliivi eli nyt minulta uupuu enää se tyylikäs huppari. En halua mitään hopparityylistä vaan aikuisen naisen hupparin. Etsin eilen kaupoista moista, mutta en löytänyt. Kurja homma siis.

Mutta ompelukone on otettu jo esiin, nyt siis enää se kaava käteen. Ellen nyt netistä työpäivän aikana löydä mitään, niin sitten taidan kipaista kirjastossa. Suuresta käsityölehdestä jne, sieltä välistä varmasti löytää jonkun. Uusimpaa lehteä kirjastot eivät taida lainata, mutta sen voi sitten vaikka ostaa lehtikioskista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti