tiistai 1. syyskuuta 2009

Värillisillä piilolinsseillä uusi ilme

Kuukausi sitten tapahtui jotain villiä. Optikkoni kysyi minulta olenko kokeillut värillisiä piilolinssejä. Ehkä olen ollut jotenkin vanhanaikainen, sillä mieleeni ei ollut edes tullut kokeilla niitä. Optikon ilmiselvästä innostuneisuudesta johtuen kokeilin, ja täytyy sanoa, että värillisten piilolinssien avulla saa koko ihmisen näyttämään täysin erilaiselta. En olisi uskonut, kuinka suuri vaikutus silmien värillä on! Olen sinisilmäinen ja kun silmäni olivatkin poikkeuksellisesti ruskeat, näytin aivan eri ihmiseltä! Mieheni sanoi hänellä olevan vaikeuksia suhtautua minuun. Ja siis oli kyse vain silmistä. Värilliset piilolinssit ovat hyvä juttu!

Värillisiä linssejä saa tilattua helposti netistä. Etukäteen pitää vaan tiedostaa haluaako kuukausilinssejä vaiko päivälinssejä. Itse hankin nyt päivälinssejä, sillä käytän värillisiä piilareita vain erityisissä tilaisuuksissa. Löysin netistä aika hurjankin näköisiä linssejä, mutta mielestäni minulle sopivat paremmin luonnollisen väriset silmät. Toisaalta voisi repäistä jossakin firman pikkujouluissa ja laittaa hurjat keltamustat kissasilmät. Siinä olisi työkavereilla ihmettelemistä.

Itseasiassa linssien ostamisessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, etteivät piilolinssit näytä silmissä välttämättä samoilta kuin miltä kuvastossa. Usein mallien silmiä on photoshopattu ja väriä korostettu. Nimimerkillä kokemusta on. Eli kannattaa suhtautua varauksella malleista otettuihin kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti