torstai 8. lokakuuta 2009

Tuomas-veturin etsintä joululahjaksi

Kävin hakemassa tänään ensimmäisiä joululahjoja, mistäs muualta kuin Hulluilta päiviltä. Vaikka etukäteen jaetussa vihkosessa oli paljon hyviä tarjouksia kuvienkin kera, en ollut tyytyväinen niihin, joita löysin lastenosastolta. Tämäntyyppistä hain esim. eli tuomas-veturi ja emek.
Hulluilla päivillä oli laadukasta tavaraa myynnissä, mutta tuntui kuin leluista uupuisi sielu. Ne oli niin kovin tehdasmaisesti tehtyjä.

Haen siis vanhanajan hyviä leluja siskonlapselle. Veturi on mielestäni juuri tällainen. Olin Kiasman näyttelyssä pari päivää sitten käymässä ja siellä oli vanhanaikainen junarata, sellainen kuin näkee vanhoissa jenkkielokuvissa. Siitä tuli heti mieleen lapsuuden joulut, vaikka ei meillä ollut koskaan junarataa. Olimme tyttöjä. Kummallisesti sitä vaan on onkinut Coca-Cola –mainoksista tai ties mistä noita mielikuvia. Junaradan kuitenkin haluan pikku eepelille ostaa. Sitä on kiva sitten jouluna koota, luulen että jopa muu miesväki voi olla lahjasta innoissaan.

Toinen mitä olen suunnitellut ja siis mitä myös hain Hulluilta päiviltä on Emek-autot. Niistä olen kuullut että ne ovat nyt niitä must-lahjoja sekä pojille että isille. Miespuolisilla ilmeisesti joku fiksaatio päästä rakentamaan autoja ja muita kulkuneuvoja pienistä osista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti