torstai 14. lokakuuta 2010

Rentouttava risteily


Aah nyt on rentouttava risteily takana. Teki mieli ottaa pieni irtiotto töistä ja tällä kertaa se irtiotto oli risteily. Kävimme tyttöjen kanssa Ruotsissa shoppailemassa ja muuten vain rentoutumassa. Päätin olla koko reissun ilman alkoholia ja mielestäni se oli hyvä ratkaisu. Nautin risteilyn aikana muun muassa rentouttavista kylvyistä ja hierontapalveluista.

Vaikka alkoholia ei nautittu, niin biletimme kyllä samalla kun risteily eteni Tukholmaan päin. Kyllähän kaikki laivan ”limudiskot” piti läpi käydä, vaikka vanhoja kotkia tässä ollaankin. Lisäksi bingoa päästiin huutamaan monesti! Vaikkei siltä kuulosta, niin bingo oli oikein rentouttavaa ja mukavaa ajanvietettä. Ehkä alan käydä vanhaksi.

Kun vihdoin pääsimme Tukholmaan, kävimme kaikki mahdolliset vaatekaupat läpi. Löysin ihania kenkiä ja takkeja talveksi, tulipahan jotain pientä ostettua takin allekin. Lisäksi ostin jotain pientä ensi kesäksikin.

Vaikka risteily ei kaikkine humuineen kestänytkään kuin muutaman päivän, niin rentouduin todella hyvin ja työt unohdin mielestäni kokonaan. Risteilyn tavoitteenahan oli juuri ottaa irtiotto töistä, ja siinähän onnistuttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti