keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Huonoa palvelua Ilmajoella


Käväisin tuossa muutama viikonloppu sitten sukulaistytön häissä Pohjanmaalla. Oli todella ihanat häät ja morsiankin näytti ihan prinsessalta. Ruokaa oli tarjolla kaikenlaista, salaateista kunnon pohjanmaan tyyliseen palapaistiin. Hääjuhlaa vietettiin upeassa kartanossa joen rannalla, kaikki viihtyivät oikein hyvin kunnes kartanon omistaja kertoi shokkiuutisen. Hääjuhlan tulisi loppua puolelta öin. Siinä vaiheessa bändi oli kerennyt soittaa vasta tunnin verran.

Hääjuhlasta oli sovittu jo keväällä, mutta silloin kartanon omisti eri henkilö. Kun omistajan vaihdos tuli vakuuteltiin hääparille, että kaikki on voimassa ja menee sovitun mukaan. Ilmeisesti omistaja olikin muuttanut mielensä ja aikoi nyt siis häätää juhlakansan ulkosalle. Ilmoituksen jälkeen käytiin omistajan kanssa suukopua kaason, bestmanin ja hääparin vanhempien voimin. Jopa morsian kävi puhumassa omistajan kanssa mutta palasi kyyneleet silmissään ilmoittamaan, että valitettavasti hääjuhla olisi nyt ohi.
Koko juhlaväki oli aivan ihmeissään, että minkälaista bisnestä tämä nainen luulee pyörittävänsä kun saa jopa morsiamen itkemään omissa häissään. Kehtasipa tämä rouva myös huomauttaa kaason painosta. Aiva törkeää käytöstä mielestäni. Lopulta siirryimme viereiseen hostelli kartanoon koko sakki ja juhlimme häitä siellä pitkälle yöhön. Morsian tosin oli jo niin väsynyt ja suruissaan että vetäytyi yöpuulle aikaisemmin kuin me muut.
 
Mutta kuten kaikki juhlavieraat sanoivat niin, ei tuolla tyylillä tarvitse Pohjanmaalla kauan olla yrittäjänä, koska sana kiertää todella vikkelään, kun tarjolla on huonoa palvelua.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti