sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Hammaslääkäri Helsingissä


Huhhuh olihan vaikeaa löytää hammaslääkäri Helsingissä. Hampaastani lähti pala pois ja olisi täytynyt saada nopeasti hammaslääkäri varattua, mutta päivystys Helsingissä oli aivan tukossa. Tästä syystä en tykkää asua ”isossa” kaupungissa. Mihinkään ei pääse ajallaan jos on kiire. Hammaslääkäri esimerkiksi jossain pikkukylässä olisi hoitanut homman kotiin siltä istumalta.

Ensinnäkin päivystys Helsingissä oli aivan tuskaa. Monta tuntia olisi joutunut odottamaan. Ainut mistä sain ajan pitkän etsimisen jälkeen, oli yksityinen hammaslääkäri Helsingissä. Voi sitä tuskaa, jonka joutui kestämään ennen kuin tärppäsi. Meinasin jo luovuttaa ja vaihtaa kaupunkia.

Kun sitten vihdoin pääsin hammaslääkärin tykö, ei kauaa kestänyt, kun hammaslääkäri hoiti hommansa. Olin taas onnellinen ja purukalusto suhteellisen elävässä kunnossa. Aluksi itkin surusta, myöhemmin itkin ilosta. Jotain kuitenkin tulisi tehdä, sillä yleinen hammaslääkäri ja päivystys Helsingissä takkuaa pahasti. Kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti