keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Prinsessakutsut

Näin lämpöisillä keleillä ja kuninkaallisten häiden jälkeen tuli tyttömäinen olo ja halu järjestää ystävien kesken prinsessakutsut! Mikä olisi mukavampaa kuin telmiä röyhelökesämekoissa ystävien kanssa? Vielä kun hyvään ja iloiseen seuraan lisätään herkullinen ruoka ja juoma niin prinsessakutsut ovat täydelliset.

Mitäköhän tulisi ottaa huomioon moisissa kekkereissä? Olisi kiva saada vinkkiä ihmisiltä, jotka ovat kokeilleet jotain tämäntapaista. Vaikka halu olisi suuri järjestää pippalot jo viikonloppuna, niin on varmaan järkevämpää kutsua ihmiset vähän suuremmalla varoitusajalla. Muuten voisi käydä köpelösti ja kukaan ei ilmestyisi. En nimittäin usko, että kaikilla olisi prinsessamekko valmiina kaapissa odottamassa juhliani. :)


Voisin ennen kutsujen lähettämistä selvittää, mistä pukuja voisi ostaa. Varmaan erilaisia naamiaisasuja myyvät liikkeet kannattaa koluta netistä läpi. Sitten voisin ystäville lähetettävissä kutsuissa mainita, mistä prinsessan asusteet löytyy helpoiten, tiarat ynnä muut hepeneet. Näin vähenisi ystävienkin yleinen ”mistä minä nyt tähän hätään löydän jotain teemaan sopivaa” -stressi.

Täytyykin alkaa listaamaan asioita, jotta prinsessakutsuistani tulisi täydelliset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti