torstai 1. heinäkuuta 2010

Talonmiespalvelut takaisin

Meidän taloyhtiössä häärii nykypäivänä huoltoyhtiö ja kyllä on sen näköistäkin. Ärsyttää kun pihalla on roskaista ja asioita ei hoideta ajallaan. Missä ovat kunnon vanhan ajan talonmiespalvelut ja talonmiehet, jotka huolehtivat joka päivä oman kiinteistönsä ja kiinteistön ympäristön kuntoon?

Onhan se ymmärrettävää, että siirrytään halvempiin huoltoyhtiöihin, jotka puskevat hinnoitteluaan alas tarjoamalla palveluitaan useaan eri taloyhtiöön. Toisaalta kolikon kääntöpuolena on asia josta nyt ”valitan”, huoltotöiden hoitaminen viivästyy ja roskat kasaantuu.


Minun mielestäni aina ei kannattaisi ottaa sitä halvinta vaihtoehtoa. Ajattelinkin seuraavassa yhtiökokouksessa nostaa kantaani esille: hellitetään kukkaron nyörejä ja hoidetaan kunnon talonmiespalvelut takaisin yhtiöömme. Toivottavasti saan kannatusta aatteelleni.

Vaikka hinta olisikin hieman korkeampi, niin uskoisin, että vaihtaessa talonmiespalveluun palvelun laatu paranisi suhteessa enemmän kuin hinta nousisi. Oi sitä mukavuutta ja turvallisuuden tunnetta, kun tietää, että asiat hoidetaan nopeasti ja laatutyöllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti