keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Svealta saa lainaa helposti

Lainaa hakeva huomaa usein eksyvänsä viidakkoon. Lainaa tarjoaa moni rahoitusalan yritys ja lainoja on vaikea vertailla keskenään, sillä todellisia vuosikorkoja ei vielä kovin moni uudesta laista huolimatta selvästi tuo julki. SveaDirekt tarjoaa nyt lainaa helposti. Tai on se kai jo pitempään tarjonnut mutta itse törmäsin siihen vasta nyt kun etsin sopivaa matkaluottoa netistä.

Kyseessä on siis Svean kulutusluotto, jota saa 500 eurosta 8 500 euroon. Laina ei vaadi vakuutta tai pääomaa, riittää että Svea hyväksyy sinut lainanhakijaksi. Takaisinmaksuaika lainalle on 10 vuotta eli sen kanssa ei tule kiirettä.

Suosittelen palvelua, sillä itse täytin hakemuksen heidän kotisivuillaan ja lainahakemukseni hyväksyttiin. Sain postissa hakemukseni takaisin, lainan lainaehdot ja jopa lyhennysohjelman, mikä sinänsä kyllä oli masentavaa, mutta kaipa se on hyvä nyt jo tiedostaa, että laina täytyy maksaa myös pois.

Nyt on sitten kuitenkin lainarahalla varattu matka Bulgariaan. Tarkoitus on käydä myös Turkin puolella visiteeraamassa, sillä tarvitsen vatsatanssiharrastustani varten lannehuivin sieltä. Pari kurssikaveriani oli ostanut paikallisilta siellä ja täytyy sanoa, että ne ovat aivan eriluokkaa kuin mitä Suomessa myytävät. Yritän myös päästä Turkissa katsomaan Karsilama-tanssia, jossa yhdistyy vatsatanssi ja mustalainen tanssi. Tanssi on 9/8 – rytminen tanssi, joka tekee siitä harrastajalle hyvin mielenkiintoisen seurata.

Turkkilaisen tanssin tunnistaa niukasta puvustuksesta, kengistä ja zillien soitto, joka on erittäin kovaäänistä. Zilli onkin tärkeä osa turkkilaista vatsatanssia. Turkkilaisessa tanssissa hameet ovat lyhyet, jotta sääret näyttävät mahdollisimman pitkiltä, ja näin kengät näyttävät mahdollisimman hyviltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti