keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Miten ilahduttaa ystävää kukilla?

Törmäsin tänään netissä palveluun, jonka avulla pystyy lähettämään kukkia haluttuun osoitteeseen. Googlettamalla löysin näitä palveluita tarjottavan monella saitilla, hakusana lähetä kukkia on hyvä, ja sillä löytää paljon vaihtoehtoja. Yleisesti ottaen kaikissa toimitaan samoin tavoin, että kukat valitaan sivustolta valokuvien avulla, ja niihin määritellään kappalemäärä. Tämän jälkeen kukat lisätään ostoskoriin. Ennen kuin hyväksyt tilauksen, pystyy monessa palvelussa kirjaamaan vielä erityistoiveita esimerkiksi kukkien väreistä. Tilaus on tehty, kun Tilaa -painiketta on painettu. Kukat voi maksaa luottokorteilla tai nettipankkien kautta.

Tämän jälkeen floristi tekee halutuista kukista kauniin kimpun ja se toimitetaan
tilaajan haluamaan osoitteeseen eli vaikka vastaanottajan kotiovelle tai sitten vastaanottajan työpaikalle. Nopeimmillaan toimitus kestää neljä tuntia, mutta yleisesti ottaen kukat pyritään toimittamaan saman päivän aikana, poislukien tietenkin viikonloput. Monesta nettipalvelusta pystyy erikseen määrittelemään, onko kyseessä onnittelukukat vai hautajaiskukat.

Jotenkin innostuin tästä mahdollisuudesta nyt aika paljon. Toimitushinnat eivät ole kauhean suuri, 6-7 euron luokkaa. Nyt yritän keksiä juuri ihmisiä, joille voisin kukkia tätä kautta toimittaa. Uskon, että se tulee aikamoisena yllätyksenä vastaanottajalle :).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti