maanantai 1. maaliskuuta 2010

Vaatekaappi järjestykseen

Päätin eilen käydä vaatekaappini lävitse, ja kerätä samalla kirpputorille soveltuvat vaatteet pahvilaatikoihin siisteihin pinoihin odottamaan kevään kirpputoripäivää. Jälleen kerran ihmettelin, miten paljon vaatteita ihmisellä oikein voi olla kaapin uumenissa, ja kuinka pientä osaa niistä lopulta käytän (ja kuinka usein seison vaatekaapin edessä arkiaamuisin ihmetellen, kun ei ole mitään päälle laitettavaa, mukamas). En voinut välttyä tuntematta syyllisyyttä vaatekasoista, jotka kaivoin kaapin uumenista ja jotka täyttivät lopulta kolme laatikollista(!).

Myönnän, että ostan uusia vaatteita joka kuukausi, ellen jopa joka viikko! Mutta, käyn paljon kirpputoreilla sekä second hand kaupoissa. Tosin en ainoastaan ekologisista syistä, vaan usein myös lompakon rahatilanteen vuoksi :D. Olen silti huomannut, että ekologiset vaatteet ovat alkaneet kiinnostaa minua yhä enemmän ja enemmän lähi aikoina. Kenties sen vuoksi, että ekologiset naisten vaatteet ovat nykyään ihan tyylikkäitä eikä ne päällä näytä enää väistämättä kettutytöltä.

Kolme laatikkoa odottelee nyt siis ullakolla kirpputorille menoa ja uudelle omistajalle päätymistä. Saa nähdä milloin saan aikaiseksi varata pöydän, onko ehdotuksia mikä muu kuin Vallilan kipputori on hyvä paikka (kesällä tietty Hietsu)? Yllätin muuten itseni juuri ajattelemasta second hand kierrosta, sillä nyt minulla olisi taas hyvin tilaa uusille kevätvaatteille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti