maanantai 21. joulukuuta 2009

Miten hintalapun saa pois siististi?

Joululahjat on kaikki nyt tehty tai ostettu. Tänään aloin tehdä paketteja ja törmäsin ikävään ongelmaan. Nimittäin hintalappuun. Sitä on mahdoton saada pois esim. cd:istä ja kirjoista ilman, että kanteen jää osa hintalapusta. Raaputtaminenkaan ei usein auta, sillä hintalapusta jää kuitenkin ikävä liima tuotteen pintaan. Liiman saa parhaiten pois minun kokemuksen mukaan pyyhekumilla. Mutta pyyhekumista jää sitten sellainen kurja kuminen pinta tuotteeseen, joka täytyy taas poistaa astianpesuaineella ja vedellä.

Nyt luin että myös öljy, tussi ja tarrat voivat toimia hyvin kun a) hintalapun haluaa irrottaa tai b) kun hintalapun haluaa koristella muuksi.

Hintalappuongelmaan pitäisi löytyä siis ratkaisu. Joidenkin kauppojen hintalaput lähtevät helposti pois, mutta sitten yllättävillä tahoilla liima on hyvinkin sitkeää. Tarkoitan esimerkiksi Eurokirppiksellä käytettäviä hintalappuja. Ne ovat pilanneet yhden lahjani. Ostin tyttärelleni hänen haluamansa cd-levyn, jossa sattui olemaan pahviset kannet. Kirpputori oli jostain syystä halunnut laittaa hintalapun kanteen kiinni, eikä siihen muoviin johon oli cd pussitettu. No, en sitten saanut hintalappua siististi pois vaan kannesta lähti myös osa pintaa mukana. Cd ei näytä enää yhtään kivalta.

Kaino pyyntöni onkin, että olisi todella mukava jos hinnat laitettaisiin vain hyllyjen reunaan. Kirpputorilla tietenkin ymmärrän, ettei se voi onnistua mutta tavallisessa elämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti