tiistai 16. marraskuuta 2010

Oululaiset hotellit ovat jääneet jälkeen

Kävin huvikseen pyörähtämässä Oulussa, ja huomasin, että oululaiset hotellit ovat suhteellisen paljon jääneet kehityksessä jälkeen. Ensimmäinen mitä huomasin, niin oululaiset hotellit on varustettu manuaalisilla ovilla. Tarkoitan siis, että hotellin ovet eivät auenneet automaattisesti kun kävelin niitä päin, vaan minun piti tarttua hotellin oven likaiseen kahvaan.


Lisäksi oululaiset hotellit ovat hissien osalta puutteellisia. Joissakin oli hissit, mutta nekään eivät toimineet. Minkäs siinä sitten voi muuta kuin kiivetä rappusia ylös. Kun saavuin vihdoin ja viimein toiseen kerrokseen, jossa hotellihuoneeni sijaitsi, havaitsin, että huoneet oli numeroitu epäjärjestyksessä. Yritin löytää huoneeni, jonka numero oli 206, mutta minun oikealla puolellani oli vain numerot 201, 203, 205 ja 207, ei ollenkaan numero 206!

Etsin huonettani oululaisesta hotellista monta tuntia, mutta ei tärpännyt. Päätin vihdoin ja viimein luovuttaa, ottaa laukun kantoon ja painua niin pitkälle Oulusta kuin pippuri kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti